Att göra med barnens rum när de växt upp och flyttat ut

Många föräldrar har upplevt den stora förändringen när deras barn flyttar och skaffar eget. Första tanken som slår en då är troligtvis inte vad man ska göra med deras rum, men förr eller senare kan detta vara något som dyker upp. Här kommer några snabba förslag.

Gästrum

Ett gästrum kan vara ett perfekt alternativ då det betyder att de har en plats att sova när de kommer över på besök igen. Men samtidigt är det ju för vem som helst som kommer och övernattar. Gästrummet kan på många sätt inredas som ett vanligt sovrum, men det är också smart att göra det lite annorlunda.

Hobbyrum

Man blir aldrig för gammal för att hålla på med en rolig hobby. Och när man helt plötsligt har ett rum över kan det ju vara roligt att ha ett helt rum för sin hobby. Eller åtminstone göra en del av rummet till ett hobbyutrymme.

Hemmagym

Att göra om rummet till ett hemmagym är också ett populärt alternativ. Ställ in några maskiner, fixa ett bra gymgolv som skyddar underlaget och kanske ställ in en tv för lite underhållning under tiden. Tänk bara på att ett hemmagym behöver bättre ventilation än vanliga rum för att inte svettlukten ska hänga kvar allt för mycket.