Dekorera vid festliga tillfällen

Genom att använda olika dekorationer vid dina fester får du snabbt, enkelt och billigt en festlig känsla. Du kan därmed välja ett visst tema för din fest eller bara sätta upp fina dekorationer som piggar upp din fest.

Ballonger kan du alltid använda, och snabbt få ett trevligt utseende på rummet. Endera har du luftfyllda ballonger eller heliumfyllda, som därmed håller sig upp i luften. För att hålla fast heliumballongerna kan du knyta fast en liten fin sandfylld påse i banden, som därmed håller fast dem. Det finns dock också färdiga tyngder att köpa, om du inte själv vill göra dem. Du kan också göra en båge av ballonger i en, två eller flera färger.

För att få mera festkänsla kan du använda olika vimpelgirlanger. Det kan till exempel stå ”grattis” på den eller så finns där åldern på födelsedagsbarnet. Hängande strings och serpentiner är således också fina att dekorera festsalen med.

Det finns också därtill flera olika bordsdekorationer att välja mellan. Till exempel om det är fråga om ett dop, kan du sätta små söta barnvagnar på bordet. Du kan även välja flaggor, midsommarstång eller dekorationer för kräftskivan. Hitta det som behövs på nätet och beställ.