Förnya ditt hus med snygg fönsterdekor

Många av oss tänker på att dekorera hem och trädgård på olika sätt. Dock är det inte så vanligt att lägga fokus på fönsterdekor, någonting som faktiskt kan sätta en helt ny prägel på ditt hem. Du kan ta en titt online om du är intresserad av fönsterluckor som du sätter på fasaden.

Både utsidan och insidan är viktig

När det kommer till förnyelse spelar både utsidan och insidan roll. Du kan måla om fönsterkarmarna, välja en ytterdörr i en annan färg eller måla om hela huset. Tänk dock på att du kan behöva bygglov för att måla ditt hus i en annan färg, åtminstone om det anses ändra karaktären på byggnaden eller området.

När det kommer till insidan av huset kan du också måla om, eller kanske satsa på en fin fototapet i ett av rummen. Dekorera gärna med gröna växter också. De förser både hemmet med syre samtidigt som du kan ha dem i snygga krukor. Blommor med färg fungerar givetvis också alldeles utmärkt.

Om du vill ha ett mysigt hem är kuddar, plädar, mattor och gardiner något att satsa på. Välj varma färger för extra trivsel. Det är din fantasi som sätter gränserna för inredningen.