Inred ditt hem med unika spegelglas

Hur du inreder ditt hem kan inte bara säga något om din personlighet, utan även påverka hur du mår när du är hemma. Exempelvis trivs många med att ha en minimalistisk inredning, med enkla materialval och få prylar. Då kan något som spegelglas hjälpa till att lyfta känslan där hemma.

Enkel och stilren inredning

Många tycker att det kan vara svårt att inreda sitt hem. Det blir lätt en mischmasch mellan olika stilar och uttryck, om du inte har en bestämd plan innan du börjar inreda. Ett tips är att hålla dig till en specifik inredningsstil.

Du som gillar en enklare och mer avskalad inredning har några olika stilar du skulle kunna välja mellan. Så som skandinavisk inredning, industriell stil och modern minimalism.

Gemensamt för de tre stilarna är dova färger och naturliga material. Den skandinaviska stilen är dock något varmare än de två andra, med mycket trädetaljer i inredningen. Även industriell inredning använder mycket trä, men tillsammans med råa material som betong och sten.

Glas och spegelglas är något som med fördel kan användas för att ge en härlig känsla till olika typer av stilren inredning. Hitta något online och bli inspirerad. Du kan även beställa ditt spegelglas direkt på nätet.